Om os

Mere end 10 års erfaring

Hos Rebellen Service leverer vi professionelle ydelser til både privat og erhverv inden for montering af køkken, opsætning af badeværelse, malerarbejde og montering af gulv. Med 13 års erfaring inden for branchen, ved vi, hvad der skal til for at skabe et godt resultat.

Undervejs går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor vi først afslutter en opgave, når I er tilfredse. Vores medarbejdere har specialiseret sig inden for henholdsvis køkken, bad, malerarbejde og gulv – og er derfor fagligt kompetente til at udføre ydelserne.

Vi står for det hele og du undgår bekymringerne. Ønsker du et prisoverslag på en af vores ydelser, kan du benytte dig af vores prisberegner.

Prøv vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud på opgaven, hvad enten det er inden for montering af køkken, opsætning af badeværelse, malerarbejde eller montering af gulv. Vi tilbyder unikke og skræddersyede løsninger – hver gang!

Hvorfor hedder vi Rebellen?

Hos Rebellen går vi imod, at det skal være dyrt og uoverskueligt at få renoveret sit hjem. Vi mener, at alle har fortjent et drømmekøkken, et nyt badeværelse, et nyt gulv eller at få malet sommerhuset – og endda til en yderst favorabel pris. Vi går også imod, at det skal være besværligt at koordinere og sørge for samtlige detaljer, der skal ordnes i forbindelse med renoveringsprojekterne. Derfor sørger for at finde de helt rigtige byggematerialer til renoveringsprojektet, som matcher med jeres behov og ønsker. Vi hedder Rebbelen, fordi vi tilbyder budgetvenlige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores værdier

 • Kvalitetsbevidst

  Vi går op i at vores kunder er glade og vores arbejde udføres ordentligt

 • Fleksible

  Vi er fleksible og tilpasser os kunders behov og budget

 • Ejerskab

  Vi gør en dyd ud af at sikre kundens drøm bliver til virkelighed

 • Passioneret

  Vi brænder for vores arbejde og står altid til rådighed for kunden

Hvad siger vores kunder?

Læs vores seneste anmeldelser her

Vil varmt anbefale Rebellen Service.
Vi fik supergod service, hurtigt og professionel udførelse af arbejdet og en rigtig god pris. Vil varmt anbefale Rebellen Service.

Venlige og hjælpsommme
Rebellen løste opgaven utrolig fint og var igennem hele processen meget venlige og hjælpsomme

Fint arbejde, nem kommunikaiton
Fint arbejde, nem kommunikaiton

Hurtig udførsel af Hassan & co
Hurtig udførsel af Hassan & co

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud