Malerarbejde

Malerarbejde

Vi klarer alle typer maleropgaver

Hos Rebellen Service råder vi over professionelle malere, der kan klare alle typer af maleropgaver. Så har du en lejlighed der skal males eller trænger sommerhuset til en kærlig hånd, står vores fagfolk til din rådighed. Vi står for hele processen fra start til slut, mens vi tilbyder at male hele rum, lejligheder og større boligbyggerier.

Vi sætter malertapet op, fuldspartler efter behov, kalkmaler, sliber og maler træværk (alt inden for vinduer, døre og paneler), så ingen opgave er for krævende for os.

Vi maler både for privat og erhverv

Igennem årene har vi udført et hav af opgaver for offentlige boligforeninger og private kunder. Rebellens malere har over 20 års erfaring inden for faget, hvorfor selv store som små opgaver kan håndteres professionelt. Vi ser frem til at stå for dit næste malerprojekt.

Prøv vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud på opgaven, hvad enten det er inden for montering af køkken, opsætning af badeværelse, malerarbejde eller montering af gulv. Vi tilbyder unikke og skræddersyede løsninger – hver gang!

Hvordan foregår processen?

 • Trin 1

  • Møde på adressen hvor projektet skal udføres
  • Egen konsulent under hele projektet
  • Grundig opmåling samt snak om Jeres ønsker og behov
  • Konsulenten tager ansvar for indkøb af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe og andet nødvendig materiale samt sikrer, at I får god kvalitet til en god pris som er inden for Jeres budget

  En af vores erfarne konsulenter mødes med dig/ Jer på adressen hvor projektet skal udføres. Konsulenten er den eneste person I vil få brug for at have kontakt med under hele projektet. Mødet kommer til at bestå af en grundig opmåling samt snak om Jeres ønsker og behov. Dette indebærer alt fra valg af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe mm.

  Konsulenten tager ansvar for indkøb af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale, og vil hjælpe Jer med at tage den bedste beslutning, der vil passe Jeres behov samt budget bedst muligt. Konsulenten har altid øje på, at I får den bedste mulige kvalitet til den bedst mulige pris.

 • Trin 2

  • Telefonisk gennemgang af projektet, med mulighed for ændringer
  • Prisfastsættelse af projektet

  Efter mødet tager vi en telefonisk gennemgang af projektet, hvor I også har mulighed for at komme med ændringer, hvis dette skulle være nødvendigt. Når alt er på plads, får I en fast pris for projektet, og vi er klar til at gå i gang med at montere Jeres drømmebadeværelse.

 • Trin 3

  • Igangsættelse af projekt ifølge den aftalte tidsplan
  • Konsulenten sørger for at fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale er på Jeres adresse ved projektets påbegyndelse

  Vi går i gang med projektet efter den aftalte tidsplan, og sørger for at fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale er leveret og klart på Jeres adresse.

 • Trin 4

  • Gennemgang og godkendelse af det færdige projekt

  Vi gennemgår det færdige projekt sammen med Jer, så I kan sikre Jer, at alt er gået efter planen samt godkende det.

Hvad siger vores kunder?

Læs vores seneste anmeldelser her

Vil varmt anbefale Rebellen Service.
Vi fik supergod service, hurtigt og professionel udførelse af arbejdet og en rigtig god pris. Vil varmt anbefale Rebellen Service.

Venlige og hjælpsommme
Rebellen løste opgaven utrolig fint og var igennem hele processen meget venlige og hjælpsomme

Fint arbejde, nem kommunikaiton
Fint arbejde, nem kommunikaiton

Hurtig udførsel af Hassan & co
Hurtig udførsel af Hassan & co

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud