Nyt badeværelse

Badeværelse

Opsætning af nyt badeværelse

Skal du have faglig sparring og professionel hjælp til opsætning af nyt badeværelse, så er Rebellen den helt rette til jobbet. Vi har igennem årene opsat og renoveret et utal af badeværelser og ser frem til at hjælpe dig.

Uanset hvilke fliser eller badelementer der er tale om og hvilken stand dit badeværelse er i, kan vi sørge for montering, opsætning og istandsættelsen.

Høj service fra start til slut

Vi varetager samtlige opgaver i forbindelse med opsætningen af badeværelset, så du kan bekymre dig mindst muligt. Det eneste du skal gøre, er at vælge dit drømmebadeværelse – herfra klarer vi resten og sørger for kommunikationen med leverandøren. Det mener vi, der kan skabe den største tryghed og sikkerhed, når du skal have nyt badeværelse.

Har du behov for hjælp til at valg af fliser, toilet, bruseniche, håndvask, skabe med mere, kan vi også klare dette og sørge for alle materialer.

Prøv vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud på opgaven, hvad enten det er inden for montering af køkken, opsætning af badeværelse, malerarbejde eller montering af gulv. Vi tilbyder unikke og skræddersyede løsninger – hver gang!

Hvordan foregår processen?

 • Trin 1

  • Møde på adressen hvor projektet skal udføres
  • Egen konsulent under hele projektet
  • Grundig opmåling samt snak om Jeres ønsker og behov
  • Konsulenten tager ansvar for indkøb af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe og andet nødvendig materiale samt sikrer, at I får god kvalitet til en god pris som er inden for Jeres budget

  En af vores erfarne konsulenter mødes med dig/ Jer på adressen hvor projektet skal udføres. Konsulenten er den eneste person I vil få brug for at have kontakt med under hele projektet. Mødet kommer til at bestå af en grundig opmåling samt snak om Jeres ønsker og behov. Dette indebærer alt fra valg af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe mm.

  Konsulenten tager ansvar for indkøb af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale, og vil hjælpe Jer med at tage den bedste beslutning, der vil passe Jeres behov samt budget bedst muligt. Konsulenten har altid øje på, at I får den bedste mulige kvalitet til den bedst mulige pris.

 • Trin 2

  • Telefonisk gennemgang af projektet, med mulighed for ændringer
  • Prisfastsættelse af projektet

  Efter mødet tager vi en telefonisk gennemgang af projektet, hvor I også har mulighed for at komme med ændringer, hvis dette skulle være nødvendigt. Når alt er på plads, får I en fast pris for projektet, og vi er klar til at gå i gang med at montere Jeres drømmebadeværelse.

 • Trin 3

  • Igangsættelse af projekt ifølge den aftalte tidsplan
  • Konsulenten sørger for at fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale er på Jeres adresse ved projektets påbegyndelse

  Vi går i gang med projektet efter den aftalte tidsplan, og sørger for at fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale er leveret og klart på Jeres adresse.

 • Trin 4

  • Gennemgang og godkendelse af det færdige projekt

  Vi gennemgår det færdige projekt sammen med Jer, så I kan sikre Jer, at alt er gået efter planen samt godkende det.

Hvad siger vores kunder?

Læs vores seneste anmeldelser her

Vil varmt anbefale Rebellen Service.
Vi fik supergod service, hurtigt og professionel udførelse af arbejdet og en rigtig god pris. Vil varmt anbefale Rebellen Service.

Venlige og hjælpsommme
Rebellen løste opgaven utrolig fint og var igennem hele processen meget venlige og hjælpsomme

Fint arbejde, nem kommunikaiton
Fint arbejde, nem kommunikaiton

Hurtig udførsel af Hassan & co
Hurtig udførsel af Hassan & co

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud