Nyt gulv

Gulv

Rebellen Service hjælper dig

Vi hjælper dig med alt fra montering af nyt gulv til slibning og behandling af forskellige gulvtyper af forskellig træsorter. Vi monterer også klikgulv, linoleum og fliser.

Derfor kan vi hjælpe dig med alt fra fliser i entréen, linoleum i køkkenet til parketgulv i stuen. I forbindelse med dette kan vi hjælpe med montering af gulvvarme, hvis dette ønskes.

Mere end 10 års erfaring giver tryghed

Vi har mere end 10 års erfaring i gulvlægning. Hos Rebellen Service sørger vi for, at vores medarbejdere bliver uddannet i de nyeste teknikker og materialer til gulvlægning. På den måde sikrer vi vores kunder de bedste løsninger og tryghed hele vejen.

Tag en snak med en af vores konsulenter og find den løsning der passer bedst til dig.

Prøv vores prisberegner

Få et uforpligtende tilbud på opgaven, hvad enten det er inden for montering af køkken, opsætning af badeværelse, malerarbejde eller montering af gulv. Vi tilbyder unikke og skræddersyede løsninger – hver gang!

Hvordan foregår processen?

 • Trin 1

  • Møde på adressen hvor projektet skal udføres
  • Egen konsulent under hele projektet
  • Grundig opmåling samt snak om Jeres ønsker og behov
  • Konsulenten tager ansvar for indkøb af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe og andet nødvendig materiale samt sikrer, at I får god kvalitet til en god pris som er inden for Jeres budget

  En af vores erfarne konsulenter mødes med dig/ Jer på adressen hvor projektet skal udføres. Konsulenten er den eneste person I vil få brug for at have kontakt med under hele projektet. Mødet kommer til at bestå af en grundig opmåling samt snak om Jeres ønsker og behov. Dette indebærer alt fra valg af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe mm.

  Konsulenten tager ansvar for indkøb af fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale, og vil hjælpe Jer med at tage den bedste beslutning, der vil passe Jeres behov samt budget bedst muligt. Konsulenten har altid øje på, at I får den bedste mulige kvalitet til den bedst mulige pris.

 • Trin 2

  • Telefonisk gennemgang af projektet, med mulighed for ændringer
  • Prisfastsættelse af projektet

  Efter mødet tager vi en telefonisk gennemgang af projektet, hvor I også har mulighed for at komme med ændringer, hvis dette skulle være nødvendigt. Når alt er på plads, får I en fast pris for projektet, og vi er klar til at gå i gang med at montere Jeres drømmebadeværelse.

 • Trin 3

  • Igangsættelse af projekt ifølge den aftalte tidsplan
  • Konsulenten sørger for at fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale er på Jeres adresse ved projektets påbegyndelse

  Vi går i gang med projektet efter den aftalte tidsplan, og sørger for at fliser, toilet, bruser (niche), håndvask, skabe samt andet nødvendigt materiale er leveret og klart på Jeres adresse.

 • Trin 4

  • Gennemgang og godkendelse af det færdige projekt

  Vi gennemgår det færdige projekt sammen med Jer, så I kan sikre Jer, at alt er gået efter planen samt godkende det.

Hvad siger vores kunder?

Læs vores seneste anmeldelser her

Vil varmt anbefale Rebellen Service.
Vi fik supergod service, hurtigt og professionel udførelse af arbejdet og en rigtig god pris. Vil varmt anbefale Rebellen Service.

Venlige og hjælpsommme
Rebellen løste opgaven utrolig fint og var igennem hele processen meget venlige og hjælpsomme

Fint arbejde, nem kommunikaiton
Fint arbejde, nem kommunikaiton

Hurtig udførsel af Hassan & co
Hurtig udførsel af Hassan & co

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud